مدل ساعت شیک

پیامک روز مرد خنده دار , رنگ روژ لب سال , دانلود اینستاگرام ورژن قدیمی برای اندروید , عکس هاي فريبا کوثري , ساعت شیک زنانه , کد پشواز کاری ب کارم نداری , مدل-لباس-مجلسی- , عکس های کیک روز معلم , سفارش جدیدترین سرویس تخت خواب نوجوان , مانتو و لباس مجلسی

 پلی‌فنول‌های موجود در چای به دلیل دارا بودن خواص ضدتوموری و آنتی‌اکسیدانی، خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهند.
 
به گزارش ایسنا، نتایج یک تحقیق جدید نشان داد مصرف‌کنندگان چای سیاه کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند چون این نوشیدنی، عملکرد رگ‌های خونی را افزایش می‌دهد. به گفته متخصصان، هدف از انجام این بررسی ارزیابی ارتباط بین مصرف چای، فعالیت بدنی و خطر بروز سرطان پستان در زنان چینی بوده است.
 
«کاترین هود» از متخصصان سلامت زنان در رابطه با این تحقیق اظهار داشت: در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشند زنانی که عادت به مصرف این نوشیدنی دارند، 21 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند. این خاصیت چای به دلیل وجود پلی‌فنول در آن است.
 
به گزارش ایسنا به نقل از خلیج تایمز، همچنین در این بررسی مشخص شد که مصرف چای سیاه عملکرد رگ‌های خونی را بهبود می‌دهد چرا که وجود «فلاوونوئید» در آن تاثیر مستقیم بر عروق دارد.
نوشته شده در تاريخ توسط aliqoliaqa
رپورتاژ
تفاوت دینگ با اپلیکیشن‌های تاکسی‌یاب آنلاین
روغن خراطین
بوتاکس چگونه تزریق می شود؟
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
تحلیل آماری
فروشگاه اسباب بازی بازیجو
نمایندگی برندها در ایران
برگزاری دوره های آموزشی حرفه ای توسط رایتک
تومور اربیت ، علائم ، درمان و جراحی آن ها
سامانه جامع مشاغل شهرری
باربری و اتوبار تهران برای حمل بار
سایت آی تی قیمت در زمینه قیمت های کالای دیجیتالی
کرایه اتومبیل | اجاره خودرو
فال حافظ
انجام پایان نامه ارشد سفارش اینترنتی
رابطه جراحی بینی و شغل افراد
موفقیت در عمل جراحی زیبایی بینی
درباره پرورش جوجه بوقلمون
شهرهای توریستی با تورهای اروپا روسیه آنتالیا و استانبول

لینک های مفید
تبلیغ در اینستاگرام | برش لیزر | فال حافظ | صندلی هتلی | vpn خرید |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ