مدل ساعت شیک

پیامک روز مرد خنده دار , رنگ روژ لب سال , دانلود اینستاگرام ورژن قدیمی برای اندروید , عکس هاي فريبا کوثري , ساعت شیک زنانه , کد پشواز کاری ب کارم نداری , مدل-لباس-مجلسی- , عکس های کیک روز معلم , سفارش جدیدترین سرویس تخت خواب نوجوان , مانتو و لباس مجلسی


مهر: یک مسئول دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه جامعه از نظر تغذیه ناسالم است، گفت: 60 درصد از افراد جامعه دارای اضافه وزن هستند و 38 درصد نیز در معرض چاقی قرار دارند.

حمید محمد جعفری پیش از ظهر دوشنبه در مراسم افتتاحیه جشنواره و نمایشگاه ویژه روز جهانی غذا با اشاره به اینکه بیماری های قلبی و عروقی شایع ترین عوامل مرگ در جهان است، اظهار داشت: دو سوم از مرگ و میر کشور و 60 درصد آمار فوتی در استان به علت بیماری های قلب و عروقی، سرطان و سوانح هستند.

قائم مقام وزیر بهداشت و درمان علوم پزشکی با بیان اینکه دو فاکتور تغذیه و نوع زندگی، نقش اساسی در سلامت انسان دارند، تصریح کرد: ‌تغذیه در راس برنامه های پیشگیری از مرگ و میر  قرار دارد زیرا تغذیه در دهه های اخیر تغییر ماهیت داده و از سو تغذیه به سمت چاقی و افزایش وزن رفته و امروز نگرانی ما بیش از سو تغذیه افزایش وزن است.

وی افزود: تغییر جهت فعالیتهای اجتماعی از بازی های جمعی به سمت بازی های رایانه ای باعث چرخه ی معیوب در تحرک شده است.

محمد جعفری با بیان اینکه مشکل اصلی در بحث تغذیه، دسترسی به منابع غذایی است، اظهار داشت: ‌در بعضی دهک های اجتماعی سبد غذایی به گونه ای است که بعضی از غذاهایی که باید استفاده شوند، مورد توجه قرار نمی گیرند.

وی افزود:‌ به دلیل عادات غذایی، تمایل به سمت غذاهای آماده بیشتر شده و این برای جامعه مسئله مناسبی نیست و با ادامه این وضعیت مشکلات جدی تری در بحث سلامت مطرح خواهد شد.

محمد جعفری هدف اصلی از برپایی نمایشگاه غذا، آموزش‌، اطلاع رسانی و معرفی پتانسیل های غذا در استان اعلام کرد و اظهار داشت:  تبلیغات رسانه ای کودکان را به سمت استفاده از غذاهای نامناسب و بدون فایده کشانده است.

وی با اشاره به اینکه عدالت اجتماعی در بحث غذا مهم است، خاطرنشان کرد: هدفمند کردن یارانه ها در عدالت اجتماعی غذا نقش پررنگی دارد و منابع مالی به نوع عادلانه ای محاسبه  می شود که دهک های اجتماعی پایین تر ، کمک های بیشتری دریافت کنند.

محمدجعفری با بیان این که وظیفه ما پس از آموزش، نظارت بر تولید است، افزود:‌ وزارت بهداشت دانشگاه ها را در صدور مجوزهای مواد غذایی  مستقل کرده و نظارت ما جدی تر شده است.

وی گفت: در بحث مواد غذایی هم قبل از تولید و هم پس از تولید، نظارت مستمر باید وجود داشته باشد.

محمدجعفری در خصوص غنی سازی منابع غذایی، گفت: ‌باتوجه به شیوع کم خونی در جامعه، غنی سازی آرد انجام شده و انتظار داریم با غنی سازی در زمینه های دیگر جلوی شیوع بیماری ها گرفته شود.

وی ابراز داشت:‌ در حوزه دارو و غذا، تحقیقات از اولویت های پژوهشی است و دانشگاه از پروژه ها و طرح هایی که به نوعی به سلامت غذا اشاره داشته و راه حل پیشنهاد کنند ، حمایت ویژه خواهد داشت.  
نوشته شده در تاريخ توسط aliqoliaqa
رپورتاژ
انتخاب جراح بینی - بهترین جراح بینی
شناخت کلی از محصولات فلزی و انواع آن
همه چیز درباره جراحی زیبایی بینی
جشن عروسی
جراحی زیبایی سینه و پروتز
دوربین مداربسته دیجی همکار
آیا گنج یاب ها شبیه فلزیاب و طلایاب هستند؟ - شرکت فلزیاب تیوا
خدمات برش لیز
میز و صندلی تالاری
لیپوماتیک
تجهیزات تالار پارس
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
تفاوت دینگ با اپلیکیشن‌های تاکسی‌یاب آنلاین
روغن خراطین
بوتاکس چگونه تزریق می شود؟
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
تحلیل آماری

لینک های مفید
تور مسافرتی | خودرو | تور استانبول |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ